DIAMOND PIZZA MERKSEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 774 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Diamond Pizza Merksem. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 0:26 Heel lekker pizza en snel bezorgd Top!!
27 sep 2022 om 7:41 Eten was lekker, alleen had ik penne besteld ipv spagetti. Graag op letten!
15 sep 2022 om 19:21 Toppers !!! Wij bestellen altijd daar is zeker het geld waard en vooral met cheese crust njami njami smullen maar
15 sep 2022 om 1:04 Na langer dan 2uur wachten en 15x bellen, nooit eten ontvangen. slechtste service ooit!!!!
9 sep 2022 om 1:49 Ik heb mijn bestelling niet gekregen. Er was helaas geen vervoer. Buiten deze 1ne keer nooit problemen gehad.
4 sep 2022 om 21:24 ik had 3 pizzas gebessteldt die 2 pizzas van 3 was fout gekomen en ik moest bijna 2 uur wachten
31 aug 2022 om 21:07 2 uur moeten wachten op bestelling + drank vergeten te bezorgen.
31 aug 2022 om 19:16 Ik had een lasagne besteld en kreeg kaas met tomatensaus en hiervoor vragen ze 10 euro. Ik belde naar de zaak en kreeg ik als oplossing te horen:” ja mevrouw we kopen deze zo aan en steken het de oven in.” Eten&klantvriendelijkheid ? Een dikke 0
29 aug 2022 om 9:37 Lekker !!
28 aug 2022 om 1:31 Veel te laat Pasta was door elkaar geschud Pizza en pasta smakeloos
26 aug 2022 om 0:33 Super lieve bezorgers.